Over ons

Rebels International is opgestart door Arno Duis. Sinds ik werkzaam ben binnen de technische detachering heb ik veel geleerd en veel mogen zien. Ik heb 15 jaar binnen de sector gewerkt en tevens commerciële interim rollen vervuld bij veel van deze organisaties.

Na deze 15 jaar ervaring heb ik besloten mijn eigen organisatie op te zetten. Ik heb veel vergelijkbare organisaties gezien en door mijn rondgang heb ik in de praktijk mogen ervaren wat werkt en wat niet goed gaat binnen deze organisaties. Waarom stagneert de een qua groei, waar de ander nu juist top aan het groeien is? Waar ontstaat een retentieprobleem? Waarom krijgt een organisatie maar moeilijk draagvlak bij hun prospects?

Het is allemaal heel simpel. Noem het karma: je krijgt terug wat je geeft. Zolang we goed voor onze mensen zorgen, heb je daarmee ook de markt. Mensen willen zich graag aan ons binden, omdat wij er zijn als zij het nodig hebben. Het menselijk aspect staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben de mens centraal staan: bij problemen, zowel zakelijk als persoonlijk, kun je verwachten dat Rebels International achter je staat en je helpt waar nodig. Ook stellen wij de ontwikkeling van de medewerker centraal. Mensen die een bepaald niveau bereikt hebben, zullen veel benaderd worden door onze opdrachtgever. Wij bieden de vrijheid om hiermee om te gaan hoe je zelf wil.

Rebels International doet goed richting klant en zeker richting engineer. We doen dit omdat we mensen graag verder helpen ontwikkelen in hun carrière, maar vergis je niet in de commerciële kracht die hier achter schuilt. Wij zijn een eerlijke, gedreven en goede organisatie met hart voor de mens.

De bloedgroep om succesvol te zijn binnen een organisatie als Rebels International heeft power, gas erop, een trein die niet te stoppen is! Wij zijn disruptive op alle fronten door het goed te doen.

Rebels International:

be human, be a rebel!