Kandidaten

Bij Rebels International vind je engineers en site managers met power en pit. Service engineers die kunnen sleutelen en die gewend zijn om complexe problemen op te lossen en daarnaast onder enorme druk weten te presteren binnen een diversiteit aan culturen. Hun goed ontwikkelde diplomatieke skills dragen bij aan het bereiken van hun doelen.

Onze service engineers zijn gepokt en gemazeld door internationale uitdagingen en hebben een directe, kritische en duidelijke manier van communiceren. Hart op de tong, vaak gekenmerkt door ‘niet lullen maar poetsen’! Regelmatig worden deze mensen door overige afdelingen binnen diverse organisaties als enigszins rebels ervaren. Dit is vaak de bloedgroep van de succesvolle service engineer en deze competentie stelt hen in staat om op mondiaal level zelfredzaam te zijn.

Rebels International staat bekend om zijn humane karakter: we doen gave projecten en we delen dit ook. Het interne netwerk speel hierbij een belangrijke rol. Mocht een engineer in China tegen een technische uitdaging aanlopen waar een andere engineer in bijvoorbeeld Nigeria een specialisatie in heeft, dan komt het de efficiency ten goede als ze elkaar even kunnen bellen. Daarnaast zijn er binnen ons bedrijf verschillende voordelen voor de engineer: een winstdeling, carrière coaching en opleidingen, senioren in dezelfde competentie, een enorm netwerk om je heen en bovenal zijn wij de gezelligste en meest gedreven organisatie van het zuiden. Om ervoor zorg te dragen dat onze engineers elkaar kennen en elkaar verder kunnen helpen, gaan we bijvoorbeeld regelmatig karten, BBQ-en en bier drinken!

Veel bedrijven beloven bovenstaande voordelen, maar bij Rebels International streven wij ze ook na. Wij doen het! Deze voordelen kunnen samengevat worden in het CARE model van Rebels International met vijf focuspunten:

een field service engineer is een vrijgevochten persoon. Wij werken daarom bij Rebels International zonder relatiebedingen richting onze mensen. Rebels zoekt gemotiveerde mensen die ervoor kiezen zich bij onze gedreven organisatie aan te sluiten. Wij willen mensen binden door middel van kunde en kwaliteit, niet doordat je toevallig een belemmerend contract hebt getekend. Je wilt je aansluiten bij Rebels, omdat je het leuk vindt om hier te werken. Bij ons is een ieder vrij om te gaan en staan waar hij wil.

wij bieden een eerlijk salaris zonder excessen, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (lees: pensioenopbouw, kopen verlofdagen). Daarnaast voegt Rebels International een winstdelingscomponent toe die van toepassing is op ieder gewerkt uur. Samen ondernemen betekent samen de vruchten plukken

binnen ons bedrijf kijken we naar jou. Wat is je langere termijn doel en hoe gaan we dat realiseren? Wij ondersteunen onze mensen in het behalen van deze doelen door de inzet van carrière coaching, waarbij we opleidingen inzetten en ons richten op strategische (persoonlijke) projecten.

mensen kunnen veel van elkaar leren. Als engineers elkaar beter kennen, ontstaan er mooie dingen. Als ze weten dat ze elkaar altijd kunnen bellen, dan ontstaat er een synergistische werking. Loopt de een vast in China op het gebied van PLC, dan weet de ander in Singapore daar alles van.
Daarnaast is het een kleine wereld. Heb je er ooit aan gedacht dat de man waar je vandaag binnen Rebels International een biertje mee staat te drinken, morgen opeens de servicemanager van een grote organisatie kan zijn? Leer elkaar kennen en houd het netwerk warm: het geeft je back-up, mocht je in de toekomst nog eens een andere positie, functie of project zoeken.

het gaat er niet altijd om wat je kent, maar eerder wie je kent. Stap eens uit je comfortzone en ga mee naar een businessborrel of acquisitiegesprek. Door de mogelijkheid om mensen bij sales te betrekken, presentaties te laten houden en te laten helpen bij recruitment gooien wij ons netwerk open en daaruit kunnen mooie dingen ontstaan.
Ook komen onze mensen op projecten een diversiteit aan andere organisaties tegen. Wanneer onze engineers daverend positief zijn over Rebels International, werkt dit in het voordeel van Rebels. Door ons grote netwerk hebben we exposure: wij zijn een organisatie met communicatieve, gevatte en professionele cowboys.

Rebels International kenmerkt zich door een hoge mate van informaliteit en gezelligheid. Naast bier, bitterballen en kart-challenges leveren we een erg hoge kwaliteit en hebben we de beste mensen aan boord. We doen gave dingen met een gave club mensen.

Rebels International:

be human, be a rebel!