Organisaties

Rebels International heeft een enorm netwerk in zowel site managers als field service engineers. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in de sector en hebben door onze werkervaring senioriteit, exposure en een groot netwerk ontwikkeld. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in een niche, namelijk field service en site management. Waar concurrenten field service engineering erbij doen, is dit bij ons hoofdzaak.

Rebels International werkt zonder relatiebedingen richting haar mensen; dit laat cherry picking en vrije overname door onze klanten toe.

Bij Rebels International richten wij ons op de invulling van internationale service capaciteit. De focus ligt op organisaties met een hoge klanttevredenheid en vaak complexe opdrachten. Denk hierbij aan internationale machinebouwers en hightech organisaties. Daarnaast werken we samen met sectoren als scheepsbouw, olie, gas en andere zware industrie├źn.

Door middel van een detacheringsconstructie, namelijk experts on demand, zal de klant ontzorgd worden. Onze experts zijn ervaren binnen de sector. Bij Rebels zitten de senioren uit het vakgebied, zowel op organisatorisch niveau als op engineeringsniveau. Mensen met meer dan 15 jaar ervaring binnen de sector zijn bij ons eerder gewoonte dan uitzondering. Naast de gedreven starter, zijn onze werknemers voornamelijk de door de wol geverfde service engineers.

Rebels International kenmerkt zich door een vrije, open, informele en met name eerlijke samenwerking met organisaties, waarin we ons neerzetten als partner in plaats van als leverancier. Wij streven ernaar in iedere situatie een passende oplossing te leveren. Wij kennen de markt, de mensen en de uitdagingen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat we onze klanten optimale service leveren.

Rebels International:

be human, be a rebel!